Britannian pääministeri Cameron hehkuttaa BIG SOCIETY:a. Se huolehtii kansalaisista yhteisvastuulla, kunkin itsensä huolehtimisella ja kunkin oman turverkkojensa luomisella.
BG on siis yhä pahemmin ontuvan virallisen järjestelänän jatke Britaniassa. GS poreilee jo Suomessa Kataisen käyttäessä vajeen tiedotustilaisuudessa sanaa yhteiskunta, mutta Urpilaisen tyytyessä vielä sanaan valtio.
BIG SOCIETY Britaniasta tulee Suomeen kestävyysvajetta täyttämään. Tästä esimerkki Vantaalla, jossa hädin tuskin pääseee puhelimella keskustelemaan oman solun sairaanhoitajan kanssa, jos ei ole lista valmiina, josta puhuu. Pitää puhua nopasti, täsmalliseti ja rajatusti. Lääkäri soittaa labratulokset, kun ensin potilas soitaa sairaanhoitajalle, joka käske lääkäriä soittaaam potilaalle kotiin. Lääkäri puhuu nopeasti, täsmallisesti ja rajatusti.
Näin ollaan vaudilla ajamassa kansalaisia BIG SOSCIETY:yn.
PS. Miten vanhukset ja sairaat voivat puhua täsmällisesti, rajatusti ja nopeasti sairaukisistaan?
31.8.2013
Ehkä jotkut ovat havainneet, kuinka HS:n nykyinen pilapiirtäjä Ville Ranta ja hänen edeltäjänsä Kari Suomalainen poikkeavat pilapiirroksiensa ilmaisutyyleiltään kuin yö ja päivä. Suomalainen oli viivan mestari Rannan ollessa viivajoukon tulkki. Tällainen asetelma esiintyy myös monessa muussa taiteen lajissa kuten esimerkiksi kirjallisuudessa. Kalle Päätalo oli yksinkertaisen tapahtumien moniselitteisen ja monimutkaisen kuvaamisen lyömätön kingi, kun taas Antti Tuuri niukkasanaisen kirjoittamisen prototyyppi, aivan kuin ihailemani Albert Camus, esimerkiksi Rutto romanissaan. En haluasi asua missään nimessä Rutossa kuvatussa afrikkalaisessa kaupungissa. Reidar Säreistöniemi oli Lapin värien ponnekas airut norjalaisen Edvard Munchin taulujen tihkuessa Huuto taulussa kammottavan pelottavaa pohjattomuuden tuskaa. Mennään takaisin Ville Rantaan. Hänen vertaamisensa Kari Suomalaiseen ei tee oikeutta Villelle, sillä Kari Suomalaisen aikaan painetulla lehdellä ja tässä tapauk...
Kommentit
Lähetä kommentti