Sivut

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

1702. Tynkkysen uudelleen valinta PS:n nuorisojärjestön puheenjohtajaksi on Soinille isku vasten kasvoja


     On vaikeaa kuivitella miten Soini klaaraa Tynkkysen uudelleen valinnan.

     Todennäköisesti lähiviikkoina kuulemme ja näemme Soinin johtoporukan suusta puuduttavan säännöllisesti toistettavan samoja fraaseja Tynkkysen listan julkisuusrikkomuksista samaan aikaan kun oikeudessa rasistista kirjoituksiaan tuomittu Halla-aho pitää korkeaa profiilia PS:n edustajan EU-parlamentissa.

     Kun tähän vaarallisen ristiriitaiseen logiikkaan lisätään puoluekentän yhä voimistuva tyytymättömyys PS:n hallitustyöhön ja Soinnin johtamistapaan, puolue on samassa jamassa kuin entinen isäntä, jonka kannatti syödä heti kun muistaa.

     Eli tarjota sovinnon kättä Tynkkyselle ja nuorisojärjestölle.

     Nuorisojärjestö on itsenäinen järjestö. Tosin se saa kolmas osan rahoista pääjärjestön kautta, mutta sen itsenäisyyttä ei voida hevin horjuttaa, muuten kuin lakkauttamalla se. Siihen ei Soini mene, sillä silloin hän katkasisi PS:ltä siivet pois.

     Se että Soini perustaisi toisen nuorisojärjetön entisen tilalle, on pois suljettu mahdollisuus. Silloin avattaisiin portit samankaltaiselle tarinalle kuin SKDL:n sosiaalidemokraattien, TPSL:n ja skogilaisten välisessä ottelussa tapahtui 1950-luvulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti