Ei sokeri tapa lasta äidin maidosta lähtien,
jonka luonto jostain syystä on luonut makeaksi. Koodistoomme on siis jo
syntymästä lähtien ladattu makean himoa varmistamaan vauvoille äidin rinnan
maistumisen.
Mitä siteen tapahtuu? Niin kauan kun sokeri oli sen niukkuudesta johtuen herrain herkkua, daamit ja patruunat olivat vain lihavia. Silloin kuoltiin nurisematta kuka mihinkin, kun luoja parhaaksi katsoi. Yleisen demokratian kannalta oli ikävää, että kun sokerin vaaroja aletiin ymmärtää, haalari-ihmisten sokerin käyttöä aletiin paheksua, mutta huonoin tuloksin.
Sokeri on elintarviketeollisuudelle kultakimpale. Se tuo jäljittelemätöntä makua, rikastuttaa tuoksua sekä parantaa rakennetta ja säilyvyyttä. Keinoaineet eivät ole pystyneet päihittämään sokerin makua oikeastaan missään suhteessa. Ne joko maistuvat etuajassa tai jälkikäteen. Loppujen lopuksi ovat aina väärän makuisia.
Miksi luonnon puhdas raaka-aine sitten tappaa? Samasta syystä kuin alkoholi. Liikakäyttö tappaa. Kun sokeri on puhdasta energiaa ja jos sitä lapetaan surutta kurkusta alas, paino nousee. Kasvoista sen huomaa parhaiten. Pojat ovat suurimmassa vaarassa. Kun he juovat 170 litraa vuodessa sokerimehuja eikä kiinnosta edes kuuntelu, ollaan tappotiellä. Amerikassa tämä on jo yleistä.
Jostain kummallisesta syystä EU ei hyväksynyt Suomeen sokeriveroa. Herää kysymys, että kumman asialla EU-parlamentaarikot ovat: elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuuden vai kansalaisten terveyden.
Onneksi meillä on meneillään nuorison keskuudessa hyviä elintapoja ja terveellistä ruokaa suosiva kausi. Vaikka se sisältää puolinarsistisia piirteitä, parempi niin, kuin sokerin latkiminen.
Mitä siteen tapahtuu? Niin kauan kun sokeri oli sen niukkuudesta johtuen herrain herkkua, daamit ja patruunat olivat vain lihavia. Silloin kuoltiin nurisematta kuka mihinkin, kun luoja parhaaksi katsoi. Yleisen demokratian kannalta oli ikävää, että kun sokerin vaaroja aletiin ymmärtää, haalari-ihmisten sokerin käyttöä aletiin paheksua, mutta huonoin tuloksin.
Sokeri on elintarviketeollisuudelle kultakimpale. Se tuo jäljittelemätöntä makua, rikastuttaa tuoksua sekä parantaa rakennetta ja säilyvyyttä. Keinoaineet eivät ole pystyneet päihittämään sokerin makua oikeastaan missään suhteessa. Ne joko maistuvat etuajassa tai jälkikäteen. Loppujen lopuksi ovat aina väärän makuisia.
Miksi luonnon puhdas raaka-aine sitten tappaa? Samasta syystä kuin alkoholi. Liikakäyttö tappaa. Kun sokeri on puhdasta energiaa ja jos sitä lapetaan surutta kurkusta alas, paino nousee. Kasvoista sen huomaa parhaiten. Pojat ovat suurimmassa vaarassa. Kun he juovat 170 litraa vuodessa sokerimehuja eikä kiinnosta edes kuuntelu, ollaan tappotiellä. Amerikassa tämä on jo yleistä.
Jostain kummallisesta syystä EU ei hyväksynyt Suomeen sokeriveroa. Herää kysymys, että kumman asialla EU-parlamentaarikot ovat: elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuuden vai kansalaisten terveyden.
Onneksi meillä on meneillään nuorison keskuudessa hyviä elintapoja ja terveellistä ruokaa suosiva kausi. Vaikka se sisältää puolinarsistisia piirteitä, parempi niin, kuin sokerin latkiminen.
Kommentit
Lähetä kommentti