Sivut

lauantai 30. heinäkuuta 2016

1979. Kolmantena päivänä vieras alkaa mädäntyä

     Niin on käymässä Perussuomalaisiin pesiintyneelle ja sen johdon siunaavalle muukalaisvastaisuudelle. Se on hiipinyt monen ajatuksiin, koska se on vaihtelevalla otteella näkynyt hallitustyössä ja leimannut Perussuomalaisia se koko hallituksessa olo ajan. Nuorisojärjestön Tynkkynen on pitänyt asiaa koko ajan esillä julkisuudessa tukenaan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eerola, europarlamentaarikko Halla-ahoja ja Homma Foorumi. Soini kyllä kysyttäessä jatkuvasti toistaa, ettei hän ole muukalaisvastain eikä salli rasismia missään muodossa.
     Silti Soini ei pyri hillitsemään rasistista keskustelua ja ehdotuksia puolueessaan, vaan pitää puolueen kannatuksessa tärkeänä, että rasistiset puheet näkyvät ja kuuluvat isolla rintamalla.  PS:n mukaan maanmuuttopolitiikassa pitää soveltaa kovaa linja maan houkuttelevuuden vähentämiseksi ja muuttoaikeitaan hautovien pelottelemiseksi.
     Nyt tämä ei toivottu vieras, maahanmuuttokriittisyys on saavuttanut niin tunkkaisen maun osan kansalaisten ja poliitikkojen suissa, että vieraan olisi syytä alkaa kerätä kamppeitaan. Irakilaisten palauttaminen alueille, jotka Migri itse on todennut hengen vaarallisiksi paluumuuttajille, on edes vastuutonta. Irakin  Mosulin taisteluissa miljoona uutta pakolaista joutuu kodittomiksi Turkin tilanteen kurjistaessa entisestään pakolaisongelmaa.
     Tähän epäinhimilliseen kohteluun Suomi on tuonut oman tiukennetun pakolaisvastaisuutensa, jota Suomi joutuu myöhemmin katumaan. Nyt Sipilän, Orpon ja Soinin olisi istuttava alas ja lopettava pakolaisten kurituslinja. Jos tämä johtaa hallituksen vaihtumiseen, käyköön sitten niin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti