Sivut

torstai 12. tammikuuta 2017

2042. Soinilla on hirveästi valtaa juuri nyt

      Ei mies tietenkään mene Moskovaan tekemään maiden välistä hyökkäämättömyyssopimusta, mutta hallituksen kaatamiselle hänellä on hyvät motiivit.
     Asiantuntijalausuntojen mukaan Sote on susi. Viimeisin osoitus tästä on HUS:n asiantuntilääkäreiden lausunto, jonka mukaan kustannukset nousevat ja hoito huononee. Tämä on seurausta, kun umpipoliittinen ja tökerö hanke läiskästään toteuttamaan kansalaisten aitoa hätää sosiaali- ja terveyspalveluistaan.  Seuraus on katastrofi, minkä tuntuu ymmärtävän asiantuntijat ja yhä laajeneva kansalaisten joukko.
     Soini on saavuttanut poliitikkona kaiken, mitä kohtuudella voi mieheltä odottaa. Puoluekokous on edessä kesällä. Hän voi sopivasti ennen kokousta kaataa hallituksen. Soini keksii tähän helposti 10 syytä. Yksi syy on se, että PS ei ole saanut tavoitteitaan läpi nykyhallituksessa. Ei väliä, vaikka PS:llä ei ole kunnon saavutettavaa hallituksessa ollutkaan. Maahanmuutto ja siihen liittyvät oheis-ilmiöt ovat Halla-Aholaisille politiikan keskiössä ja kansallismielisyys on eräälle porukalle tärkeä, mutta nämä ryhmät eivät kovin suuri ole, mutta ne voivat muuttua valtakunta jäytäviksi ilmiöksi.
     Hallituksen kaatamisella pelastettaisiin valtakunta kahdelta valtavalta susihankkeelta ja samalla sysättäisiin maahanmuutto vastaisuudella ja kansallismielisyydellä intoilijat oppositioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti