Sivut

maanantai 30. marraskuuta 2015

1733. Stubbin selitykset rekisterijupakassa

      Pikkuhiljaa alkaa paljastua, mitä soten kriisiyönä 5-611. tapahtui. Silloin Sipilä tulistui Stubbille sote jänkkäyksestä Soinin myhäillessä vieressä. Todellisuudessa näin ei tapahtunut, vaan silloin vietettiin nykyisen hallituksen kaikkien aikojen lehmänkauppojen yötä. Sipilä sai maakuntansa ja 15 sotealuetta, Stubbille luvattiin hallintarekisteri ja Soini sai eläkeläisten vuokratuen ja lääkekorvusten leikkauksen peruutuksen. Vaikka kukaan muu kuin asianosaiset eivät pysty kertomaan, mitä todellisuudessa tapahtui, taikayötä kuitenkin näytettiin vietettävän.

     Nyt taikayön taika on murtumassa Stubbin eduskunnan tietoiseen harhaukseen hallintarekisterikysymyksessä ja valtiovarinministeriön asiasta tiedottamisen tökeryyteen. Hallintarekisterihanke on kaatumassa.
     Oli ennen kuulumatonta, että ministeriö omin päin syyllistyisi tiedottamisessaan tosiseikkojen tietoiseen peittelyyn ja tärkeiden tosiasioiden pimittämiseen. Vero-osaston lausunnon ”unohtaminen” oli Stubbin ohjailun tulosta. Tällaista substanssiosaston lausunnon mitätöintiä ei ole ennen tapahtunut. Oli pitänyt reilusti tunnustaa, että vero-osasto on eri mieltä, mutta hän minisetrinä on erimieltä.

     Tänään Stubb selitti lisää väärän tiedon antamistaan Eduskunnalle. Se olikin vain hänen omaa mielikuvitustaan. On vaarallista, kun ei tiedetä, mielikuvitteleeko valtiovarinministeri laajemminkin. 
     Stubbin toiminnalla rekisteriasiassa on kokoaan suurempi merkitys, sillä se lopullisesti paljastaa Sipilän reiluuden ja avoimuuden karun sisällön. Sipilöinti on täynnä onttoja kaaviota, viliseviä määräaikoja ja sekavia, mutta nopeita päätöksiä. Se on ennen kaikkea kovinta valtapolitiikkaa ja räikeää omien taustaryhmien etujen ajamista. Se on alempien sosiaaliryhmien kannalta musertava yhdistelmä.
    Tilanne muuttuu vielä musertavammaksi, työttömille, pienipalkkaisille, vähätuloisille, lapsiperheille, opiskelijoille ja eläkeläisille, kun tiedetään, että hallitiusta ei voi hajottaa muu kuin Sipilä itse. Tämä siksi, että uutta hallitusta ei saada muuten kuin vaalien kautta. Ja tähän eivät kokoomus ja PS suostu, sillä edelliselle se merkitsee epävarmaa hallitukseen pääsemistä ja jälkimmäiselle varmaa hallituksesta pois jäämistä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti