Sivut

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

428. Kaunotar Qatarissa, vanhus Vantaalla

Ailuksen Kevan miljardit ja nahkaverholtu avobemari, tilini saldo ja Hondani rämä rengas. Siinä on objektiivinen suoraan verrannollisen lauseke. Vähemmän katkeruutta, enemmän Himasta. Sitä objektiivisemmaksi lauseke tulee.

Himasopiskelustani huolimatta jotain on nyt menossa pieleen yhteiskunannallisessa ilmastossa. Ei ole kauvaa kun Varman pääjohtajaa Wuoria tempaisi ennen eäköitymistään lähes 700000 euron eläkebonukset. Ilmarisen Sailas sai lähes 300000 euroa bonusta ja 400000 euroa  kannustepalkkaa vuosilta 2010-2012. Nämä kaikki laillisesti.  Nyt on Kevan Ailuksen vuoro sekoilla asunto- ja autoasiassaan. Laillisuutta vaaditan ja oikeutta tutkitaan.

Moneen kertaan jukisuudessa on todettu, kuinka vajaalla markkinoilla eläkeytiöt kilpailevat ja kuinka vähän pääjohtajat voivat vaikuttaa tulokseen. Sattumaa määrä enempi. Yhtä moneen kertaan on julkistettu, että suurten firmojen  hallitusten jäsenet jakavat palkkaetuja toisilleen istuessaan hyvävilijäseninä tosistensa hallituksissa. Mitään muuta ei ole saatu aikaan kuin Tupo 0-linjalla.

Kateudella pitää  olla yläraja. Muuten kansa turhauttu ja sen arvokkuus laskee. Sovin itse kanssa, että miljoona-asunto ja nakavehoiltu avobemari eläkerahoilla on maksimi. Tätä ylittävä kateus on kiittämättömyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti